Després de 1.4556 números, per primera vegada en els seus 28 anys, el setmanari El Temps deixarà de distribuir-se als quioscos “temporalment”, tot i que se seguirà publicant i arribarà als seus lectors via subscripció, tant en paper com digital.

Segons explica en el darrer exemplar el seu editor, Eliseu Climent, la crisi en general i el model periodístic en particular “fan aconsellable obrir una nova etapa”. Aquesta “segona època” inclou una ampliació de capital, ara controlat al 100% per Edicions del País Valencià.

L’obertura a nous accionistes ha de culminar els propers mesos en una nova estructura “més sòlida i capaç d’afrontar reptes que mai s’havien vist en el camp dels mitjans de comunicació”, assegura Climent. La renovació cerca dotar de les eines adequades el setmanari perquè pugui afrontar “una travessia més complicada que mai”.

En el marc de la reestructuració del projecte, el proper 1 de juny s’incorporarà un director general que s’encarregarà de “pilotar la renovació” tant d’El Temps com de la seva editora. Climent també explica que la remodelació tindrà “diverses fases”, i avisa que caldran “sacrificis inevitables”, com ara la “limitació” de la distribució en punts de venda. Segons ha aclarit posteriorment Climent a l’ACN, no hi haurà cap reducció de l’actual plantilla.