Arran de la bona acollida de la sèrie S’ha escrit un pòdcast d’El Terrat –el primer contingut en català de la plataforma de pòdcast de Prisa Audio– s’ha llançat la seva versió en espanyol. Aquest dimarts, coincidint amb la publicació del darrer capítol en catalde la sèrie à, es va estrenar el primer de Se ha escrito un podcast.

La producció en català s’ha situat entre els 200 pòdcasts més escoltats en el rànquing de programes d’Apple Podcast des del seu llançament, i a Spotify els seguidors han augmentat un 30% en el darrer més, segons destaca El Terrat. “La bona acollida que ha tingut entre els oients, la comunitat creada entorn a la mateixa i el bon registre en les escoltes des de Mèxic, han empès la decisió d’emetre’l en espanyol”, assenyala la productora.

El pòdcast és una paròdia del gènere true crime de 12 capítols, dirigida i presentada per Tomàs Fuentes, i amb la participació de l’actriu Anna Casas i l’intèrpret Pep Miràs.

S’ha escrit un pòdcast presenta una sèrie de true crime que és un crim en si mateix: casos absurds, convidats estúpids, problemes tècnics… Tot el que pot sortir malament, en efecte, surt malament”, explica Fuentes.

Segons ell, els programes sobre crònica negra viuen un moment de màxima popularitat, i ha volgut jugar amb la idea de què passaria si algú amb cap talent comunicatiu es posa al capdavant d’un pòdcast amb una temàtica tan seriosa i delicada com el true crime.