El setmanari El Triangle ha publicat aquesta setmana el seu número 1.000, que assoleix les 168 pàgines i inclous un suplement especial dedicat als principals problemes que afecten la humanitat.

Coincidint amb l’efemèride, la capçalera impulsada el 1990 per Jaume Reixach enceta una nova etapa. A més d’estrenar nou format i disseny, passa a organitzar-se en dos grans blocs informatius: Internacional i Euroregió.  

Segons publica el setmanari, el projecte de desenvolupament editorial passa per “multiplicar” les delegacions internacionals en els pròxims mesos. Actualment ja en té a Nova York, Brussel·les, L’Alguer-Itàlia, Lisboa, Madrid, Euskadi, Mèxic, Bolívia o Tunísia. A més, compta amb delegats a tots els territoris de l’Euroregió: Catalunya, Illes Balears, Andorra, País Valencià, la Franja de Ponent, Catalunya Nord i Occitània.

Per altra banda, El Triangle posarà en marxa els propers dies la seva ràdio per internet, i l’1 de febrer inaugurarà l’exposició El Triangle a mil al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Es tracta d’un recull dels millors humoristes que han col·laborat al setmanari i de les portades “més impactants” de la història de la revista.