Després d’un any i vuit mesos en el càrrec, José Ramón Díez ha dimitit com a director de TVE amb l’habitual argument dels “motius personals”. En aquesta ocasió, Díez ha durat una mica més que en l’anterior etapa com a director de la televisió pública (de gener de 1999 a maig de 2000), però menys que el seu antecessor, Ignacio Corrales, que va aguantar en el càrrec un any i onze mesos.’

José Ramón Díez va assumir la direcció de TVE el juny de 2014 amb el repte de “revitalitzar la cadena i fer-la més competitiva, si bé mantenint les seves senyes d’identitat i’la seva encomanda de servei públic”. Des d’aleshores, TVE ha acumulat nombroses polèmiques i acusacions de manipulació informativa, i les audiències no han parat de baixar, assolint durant aquesta etapa els seus mínims històrics.

Díez, que va entrar a TVE el 1984, havia desenvolupat gran part de la seva carrera en la realització o producció de grans esdeveniments esportius, participant en nou Jocs Olímpics d’estiu i tres d’hivern, a més dels Jocs Panamericans o els campionats del món de ciclisme i atletisme. A més, també havia estat director adjunt de programes (1997) i director d’explotació (1998). 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram