Electoralia.cat és un lloc web que pretén informar sobre què diuen els internautes catalans sobre les eleccions, les campanyes polítiques i tots els continguts relacionats amb les eleccions del 28N. Segons Valentí Sanjuan, el seu impulsor, es tracta d’un agregador d’informació a on s’hi pot consultar en temps real què diuen —sense filtres— més de 500 blogs especialitzats en política, webs de mitjans de comunicació i usuaris de Ttwitter en relació a les eleccions.

Així ho va explicar a l’acte de presentació del web, celebrat aquest dilluns. L’objectiu d’Electoralia és aglutinar tota la informació sobre les eleccions, però també generar opinió. Per fer-ho, compta amb un equip de sis especialistes de diferents tendències que analitzarà la informació compilada: Juan Víctor Izquierdo, Mar Jiménez, Bernat Dedéu, Miquel Martín Gamisans, Jaume Risquete i Toni Aira.

La intenció d’aquesta nova eina 2.0 electoral és allargar la iniciativa més enllà del 28N. Els partits representats a Electoralia són Convergència i Unió, Esquerra Republicana, Iniciativa per Catalunya, el Partit Socialista, el PP català, Ciutadans, Reagrupament i Solidaritat Catalana. Una de les funcionalitats que té la pàgina és una enquesta amb la pregunta “Qui votaràs?”. Els resultats en el moment de l’acte de presentació de la pàgina eren: CiU 26% dels vots, SI 24%, PSC 18%, Rcat 12%, ERC 9%, ICV 4%, C’s 2% i el PPC 1%. “Quedaria un Parlament molt catxondo”, va assenyalar Saül Gordillo, director de l’ACN.