Neix ElCaso.cat (foto: Anton Rosa).

ElCaso.cat és un nou diari dedicat exclusivament a la informació de successos i la crònica negra, vinculat a ElNacional.cat, i també amb edicions en català i castellà. El digital recupera la marca El Caso de l’històric setmanari que es va publicar entre 1952 i 1997, i que abastava el mateix àmbit temàtic.

El nou mitjà està editat per Una Mirada Informativa Especial, empresa participada únicament pel Grup Les Notícies de Catalunya (editora d’ElNacional.cat), i amb el periodista José Antich com a administrador únic.

El director de continguts d’ElCaso.cat és Xavi Freixes, que compta amb Jordi Duran com a adjunt, mentre que Guillem Ramos-Salvat exerceix de coordinador general de la capçalera.

“En un món cada cop més complex i carregat de tensions, ElCaso.cat es presenta com un mitjà necessari i compromès amb la narració d’aquesta realitat incòmoda i, en moltes ocasions, difícil d’encaixar”, indica el mitjà impulsat per Antich, editor i director d’ElNacional.cat.

El nou diari “defensa els valors del periodisme modern, desacomplexat, que diu les coses pel seu nom amb un llenguatge planer i directe, i explica els fets amb totes les seves conseqüències”, afegeix.