L’Associació Espanyola d’Anunciants (AEA) ha arribat a un acord amb Antena 3 i ha decidit retirar el recurs que va presentar davant el Suprem contra la decisió del Consell de Ministres de rebaixar les condicions perquè la cadena pogués absorbir La Sexta. Mitjançant l’acord, signat la setmana passada, Antena 3 es compromet a acceptar les condicions que imposi la Comissió Nacional de la Competència en el sector televisiu.

Així, si en el marc de la investigació que té oberta la CNC per la ‘fusió’ entre Telecinco i Cuatro, l’ens imposa a Mediaset unes condicions “més potents” que les que actualment té Antena 3, la cadena de Planeta “les assumiria d’immediat”.

En l’acord, Antena 3 també es compromet a realitzar una contribució “activa” per una major transparència i eficàcia del mercat publicitari a la televisió, per la qual cosa es marcarà un pla d’actuació per, juntament amb els anunciants, elaborar un acord de bones pràctiques al qual es convidarà a unir-se a la resta d’agents de la indústria.