Aquest dilluns ha arrencat la nova temporada de 13tv, marcada per l’arribada de nombrosos col·laboradors provinents d’Intereconomía. El motiu no seria tant per haver rebut una oferta econòmica superior per part de la cadena catòlica com per les dificultats a l’hora de pagar d’Intereconomía, que perd alguns dels habituals col·laboradors de programes com El gato al agua i Dando caña.

En concret, Carmen Tomás, Mamen Gurruchaga, Federico Quevedo, Miguel Ángel Rodríguez, Jaime González, Edurne Uriarte, Germán Yanke, Ketty Garat Montse Suárez i Ramón Tamames a partir d’ara col·laboraran en diferents espais de 13tv.

Isabel Durán i Carlos Cuesta, fitxatges ‘estrella’

A banda, Isabel Durán, que presentava el programa La espuela a Radio Intereconomía (a més de col·laborar a El gato al agua), ha fitxat per la cadena impulsada per la Conferència Episcopal per conduir un espai diari d’anàlisi d’actualitat i entrevistes.

Un altre nom que aquest agost semblava que fitxaria per Intereconomía, Carlos Cuesta, finalment també s’ha incorporat a 13tv per presentar l’espai nocturn de debat De hoy a mañana.