RBA va censurar una portada d’El Jueves, i no només n’hi va donar més difusió, sinó que el relleu monàrquic ara tindrà un monogràfic especial. Aquest dimecres es posarà a la venda Orgullo y Satisfacción, un còmic digital impulsat pels dibuixants d’El Jueves que van dimitir arran de la decisió de l’editora. L’aparició del còmic es produirà un dia abans de la proclamació del nou monarca: “Li direm adéu a Joan Carles I i donarem la benvinguda a Felip VI”, adverteixen al web. “Són pàgines molt borbòniques, de molt riure”, avancen.

Orgullo y Satisfacción tindrà 75 pàgines i es podrà descarregar en format PDF i CBR a un preu d’1,50 euros. L’edita el segell independent Caramba, i està dirigit i coordinat per Guillermo, Albert Monteys, Manel Fontdevila, Bernardo Vergara i Manuel Bartual.

A més d’ells, també hi participen Ágreda, Albert Monteys, Asier y Javier, Bernardo Vergara, Guillermo, Isaac Rosa, Iu Forn, Lalo Kubala, Luis Bustos, Malagón, Manel Fontdevila, Manuel Bartual, Mel, Paco Alcázar, Paco Sordo, Pepe Colubi i Triz.