Quan el jutjat va condemnar Cafè amb Llet a 10.000 euros per les seves informacions sobre la mala gestió del sistema sanitari català, algunes veus van suggerir-los que obrissin un número de compte per recaptar els diners d’una indemnització (ja recorreguda) que suposava el tancament de la revista.

Però els responsables de Cafè amb Llet preferien oferir alguna cosa a canvi dels donatius, així que van decidir publicar un llibre que incidís més en la temàtica que els havia portat als tribunals, i de passada alçar més la veu davant aquells que la volen silenciar.

Aquest dilluns, es va posar en marxa a Verkami una campanya de microfinançament per fer possible l’edició del llibre, i els 10.000 euros que es van marcar com a objectiu es van superar en 13 hores, tot un rècord. Un cop aconseguida la quantitat, es poden seguir fer aportacions durant els 39 dies que queden, els quals s’utilitzaran per anar incrementant el tiratge del llibre i ampliar-ne la difusió.

La campanya té tres objectius bàsics: editar el llibre Senyor Artur Mas: On són els meus diners?, els beneficis del qual es destinaran a pagar la multa de 10.000 euros; demostrar que els principals problemes de la sanitat catalana són la corrupció i l’opacitat, i oferir les claus perquè la ciutadania endegui les seves pròpies investigacions sobre el destí dels diners públics