El grup Godó ha llançat les aplicacions de La Vanguardia, Mundo Deportivo, RAC1, RAC105 i Radio MD (Mundo Deportivo) per a les Smart TV de Samsung, LG i Sony. Les aplicacions, que ja es poden descarregar, donen accés a una sèrie de continguts de manera gratuïta.

Les aplicacions per a televisors intel·ligents de La Vanguardia i Mundo Deportivo permeten veure tots els vídeos publicats als respectius webs, i estan preparades per oferir en el futur determinats continguts premium.

En el cas de la primera, a més de consultar les notícies del dia, els espectadors també poden veure tots els capítols de cadascun dels 14 programes que el portal mostra a la secció La Vanguardia TV (viatges, música, cinema, tecnologia, cuina, historia, etc.).

Per la seva part, l’aplicació de Mundo Deportivo permet accedir als resultats i les classificacions esportives de cada jornada, actualitzades a l’instant.

Finalment, les aplicacions per a RAC1, RAC105 i Radio MD permeten escoltar a través del televisor intel·ligent les respectives emissions radiofòniques.

Segons un estudi de GfK presentat al juny, es calcula que a finals d’any hi haurà 2,7 llars de l’Estat amb Smart TV.