TV3, Catalunya Ràdio, el 3/24, Catalunya Informació i el 324.cat oferiran una cobertura informativa especial del judici contra els líders independentistes pel referèndum de l’1 d’octubre.

Les sessions del judici es podran seguir íntegrament en directe pel 3/24 i catradio.cat. Per la seva part, TV3 i Catalunya Ràdio estaran pendents de l’actualitat amb connexions diàries i una cobertura especial per als moments clau.

Les declaracions dels encausats es podran seguir a Catalunya Ràdio, al matí amb Mònica Terribas i a la tarda amb Òscar Fernàndez, mentre que Catalunya Informació oferirà els moments més rellevants del judici amb Marta Romagosa. I els dies clau, El matí de Catalunya Ràdio, el Catalunya migdia i el Catalunya vespre es faran en directe des del Tribunal Suprem a Madrid.

Els dies més rellevants TV3 també desplaçarà a Madrid alguns dels programes, com el Telenotícies vespre amb Toni Cruanyes, o Els matins amb Lídia Heredia. El canal generalista seguirà en directe les declaracions dels principals encausats i el canal 3/24 oferirà tot el judici. El dia acabarà amb un recull al Més 3/24, que els dies de sessió ampliarà la seva durada fins a les dues hores de programa.

Per la seva part, al web 324.cat hi haurà un seguiment minut a minut del judici, i emetrà les sessions en directe a Twitter i Facebook. També farà difusió per YouTube de tota la cobertura.

Totes les informacions es podran consultar a l’especial sobre el judici del web, que a més oferirà un resum diari, el qual també estarà disponible via WhatsApp, amb informació de l’ordre del dia a primera hora del matí, i un recull dels titulars generats durant la jornada al vespre.

Per la seva part, Catalunya Ràdio generarà un podcast específic per al seguiment del judici que recollirà els moments informativament més rellevants de la cobertura. Aquest nou servei inclourà, cada dia, una selecció dels àudios més destacats de la jornada.