La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals realitzarà una àmplia cobertura de la Copa del Món de Futbol de Qatar (que se celebrarà del 20 de novembre al 18 de desembre) amb enviats especials i un seguiment televisiu, radiofònic i digital de tota la informació diària al voltant de la competició, malgrat no tenir-ne els drets d’emissió.

Els canals TV3 i Esport3 faran una programació diària dedicada al Mundial. Així, s’emetran resums dels partits als diferents Telenotícies i a Els matins. Durant tota la competició, Esport3 emetrà cada dia el programa Onze amb una especial atenció al Mundial, conduït per Xavi Valls de dilluns a dijous i per Danae Boronat de divendres a diumenge.

També es farà cada dia el programa Esport club amb Jordi Sanuy i Víctor Patsi, amb la mirada posada al Mundial de Qatar.

Hi haurà dos equips d’enviats especials per cobrir sobre el terreny la informació d’aquest Mundial: Francesc Sòria, Marta Rigau i David Serracant, i Agustí Alavés, Alba Oliva i Òscar Sanz.

Catalunya Ràdio també dedicarà una programació especial a la Copa del Món de Futbol. El Tot costa comptarà amb Sònia Gelmà des de Doha, i sumarà com a col·laboradors habituals Andoni Zubizarreta, Òscar Garcia i Laia Codina.

A més, tots els programes faran seguiment del Joc del Mundial, la porra on els oients poden fer els pronòstics de tots els partits i optar a guanyar diferents premis.

A més de Sònia Gelmà, Catalunya Ràdio comptarà amb un altre enviat especial al Qatar per informar sobre el terreny de la competició, Ramon Salmurri.

El Catalunya migdia amb Laia Tudel, el Tot gira amb David Clupés els caps de setmana i El club de la mitjanit amb Xavi Campos seguiran el dia a dia del Mundial. I dissabtes i diumenges, el Tot gira retransmetrà els partits que coincideixin amb el programa.

En el camp digital, la CCMA ha creat un web corporatiu de TV3 i Catalunya Ràdio sobre la Copa del Món de Futbol de Qatar amb informació, vídeos, àudios i la porra.

A més, es podran seguir els 64 partits del Mundial al canal de Twitch d’Esports de TV3 i Catalunya Ràdio, que s’estrena amb Ricard Torquemada i el seu equip de comentaristes.

Pel que fa a les xarxes socials Sònia Gelmà i Ramon Salmurri de Catalunya Ràdio, i Agusti Alavés i Francesc Sòria de TV3 faran reels d’Instagram explicant les seves vivències a Qatar. Gelmà posarà el focus en el fet de ser una dona periodista treballant en un règim islamista.