El Congrés Participatiu Catalunya i Futur organitza aquest dimecres la taula Els mitjans de comunicació que necessitem a Catalunya, en el marc dels debats temàtics que organitza amb la voluntat de construir un país millor.

L’acte tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya, a les 12 h, i comptarà amb la participació de Salvador Alsius, Elvira Altés, Mònica Beneito, Josep Maria Casasús, Jaume Guillamet, Àlex Gutierrez, Enric Marin, Martí Petit, Anna Salvans, Joan Manuel Tresserras. Després de la intervenció dels ponents s’obrirà el debat amb els assistents.

Després de la fase inicial de presentació del Congrés, de mitjan març fins a juliol hi haurà la fase de participació. Posteriorment, un comitè científic redactarà una proposta de conclusions de cada àrea, que es podran consultar i esmenar del 10 de setembre al 21 d’octubre.

El text definitiu es penjarà el 3 de novembre, i al llarg del mes se celebraran els congressos de cloenda de les diferents àrees. L’1 de desembre se celebrarà la cloenda del Congrés Participatiu Catalunya i Futur, durant el qual s’han d’aprovar les conclusions finals.