Viasona i l’Associació Catosfera organitzen del 29 de novembre l’1 de desembre la tercera edició de Musicom, les jornades sobre la comunicació en el sector musical a Catalunya. Enguany l’esdeveniment girarà al voltant dels nous formats comunicatius digitals.

El programa consta de tres taules rodones, una cada dia, a les 18.30 h, que es retransmetran en directe al web de Musicom.

La primera taula, dimarts 29, estarà protagonitzada per artistes emergents: Mariona Batalla, cantant del grup Flora i comunicadora; la cantant Gigi Ros, i Marc Pacheco, membre del grup Lal’ba.

La segona sessió comptarà amb professionals de la comunicació i la producció musical: Ramon Montardit, responsable artístic i de premsa de Halley Records; Núria Ripoll, digital manager de Música Global, i Maria Fuster, cap de continguts i de premsa de Taller de Músics.

En la darrera taula, dijous, el debat anirà de la mà de periodistes culturals i musicals: Xavier Cervantes, cap de cultura del diari Ara; Marta Vives, de Catalunya Ràdio, i Joan Bernà, de Viasona.

Les tres taules rodones estaran moderades pel comunicador Marc Lesan.