El futur de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA); les competències del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) en el marc d’un futur Consell Estatal de Mitjans Audiovisuals (CEMA); les mancances de l’espai comunicatiu català i les propostes per reforçar-lo; les polítiques de subvencions a mitjans; les perspectives d’articulació d’un únic mercat comunicatiu a l’entorn del català, o com influeix la digitalització en el desenvolupament dels mitjans i les indústries culturals de Catalunya. Aquests seran alguns dels temes que es plantejaran a les formacions polítiques el proper 23 de novembre.

Aquest debat electoral sobre polítiques de comunicació comptarà amb la intervenció de Jordi Cuminal (CiU), Joan Ferran (PSC), Ignasi Llorente (ERC), Santi Rodríguez (PP), Jordi Guillot (ICV) i Jordi Cañas (C’s), i serà moderat per Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc).

Abans del debat, la directora de l’Observatori de Polítiques de Comunicació (OPC InCom-UAB), Isabel Fernández Alonso, realitzarà un balanç sobre les polítiques de comunicació a Catalunya, assoliments i qüestions pendents.

El debat, organitzat per Escacc i InCom-UAB en col·laboració amb la Societat Catalana de Comunicació, tindrà lloc a l’Institut d’Estudis Catalans de 18 a 20 h.