L’Associació de Periodistes del Garraf (APG) va celebrar divendres l’onzena edició de la Nit Canallesca, durant la qual va lliurar els seus guardons. Enguany, les votacions dels periodistes de la comarca han distingit Jordi Martí Bosquet amb el Gran Premi Canallesca en reconeixement a la seva trajectòria i tasca professional.

Jordi Martí és director i gerent de Canal Blau des de fa més d’una dècada. Amb aquest guardó, el col·lectiu de periodistes del Garraf ha volgut posar en valor la seva trajectòria com a “home de ràdio” i un dels grans defensors del periodisme de proximitat.

El primer contacte de Martí amb els mitjans de comunicació va ser a partir de l’any 1982 com a col·laborador del Regió III, un suplement diari local d’El Periódico. Després va col·laborar a Ràdio Jove de Sitges, Ràdio Ribes, Ràdio Cubelles i Antena 3 del Penedès. A partir del gener 1991 va ser el director d’Antena 3 del Penedès, fins que al març del 1994 l’emissora va ser absorbida per la Cadena SER. Des d’aquell moment, Martí va dirigir SER Penedès Garraf fins a l’agost de 2006, un període de creixement i consolidació de l’emissora.

La resta de premiats de la Nit Canallesca van ser el Museu del Ferrocarril de Catalunya (premi a la projecció exterior); l’Associació Alè (tasca social); la companyia L’Estaquirot Teatre (cultura); el pescador Francesc Noguerón (gastronomia), i la futbolista Aitana Bonmatí (esports).

La vetllada, conduïda pel periodista Maiol Roger, va reunir una quarantena de persones al Restaurant del Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú.