La junta de la Demarcació de Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha atorgat el Premi Micro Daurat a Josep Bayerri Raga en reconeixement a la seva llarga trajectòria en el món del periodisme. L’entitat destaca que el periodista tortosí és “un referent” per a molts professionals de la comunicació del territori, així com fundador del setmanari Ebre Informes, l’actual Ebre, del qual va ser editor (1978-1985) i director (1978-1983).

El Micro Daurat es va crear fa dos anys en el marc dels Premis Micro per distingir, reconèixer i agrair la dedicació al món de la comunicació per part d’alguns dels professionals del territori. El 2019 es va guardonar Joan Nadal Canalda, i l’any passat Amparo Moreno.

Per altra banda, els col·legiats ebrencs han concedit el Premi Micro Obert a Ana de Pablo, responsable de comunicació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (per facilitar la tasca dels professionals de la informació), i el Micro Tancat a l’empresa Padesa (per dificultar-la).

El lliurament dels Premis Micro està previst per a la primavera. En l’acte també es lliuraran els guardons de l’any passat, que s’han anat ajornant per les mesures decretades per la pandèmia de la Covid-19.