El jurat dels Premis de Comunicació Local 2021 han donat a conèixer els finalistes. En total s’han presentat als guardons 104 projectes, onze més que l’any passat, quan es van recuperar els guardons, de 20 televisions i 35 ràdios de proximitat. Els guanyadors es donaran a conèixer el 29 de setembre en el marc del 22è Mercat Audiovisual de Catalunya.

En la categoria de mitjans els finalistes són:

I en la categoria de continguts audiovisuals els finalistes són:

La tercera categoria és la de millor professional, que enguany distingirà Sílvia Garcia, periodista de Tarragona Ràdio, de qui es destaca que, amb més de 35 anys de professió, “és una de les veus més conegudes de la ciutat i un referent del periodisme musical a Tarragona i a Catalunya”.

Les tres modalitats de la categoria de mitjans estan dotades amb 2.000 euros cadascuna, i la resta amb 1.500.

El jurat ha estat presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, amb Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, com a secretari, i format per Montse Abad, productora de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya; Pep Vilar, director d’Informatius de TVE i, Alba Tosquella, directora de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Catalunya La Pedrera.