La 25a edició dels Premis Mestres 68 ha guardonat el programa InfoK del canal Super3 en la categoria nacional. El jurat, format per 13 persones del món educatiu, català ha distingit l’informatiu infantil per “la innovada metodologia informativa que aplica amb l’objectiu de desvelar els valors universals de la pau tot potenciant els drets dels infants”.

El veredicte també destaca la tasca de l’InfoK “per aconseguir amb profunda objectivitat una informació comprensible i adequada al món infantil treballant, alhora, per una educació democràtica, racional i crítica per a tothom”.

A més, el jurat ha valorat “el rigor, coherència i compromís professional per donar a conèixer la realitat de la vida en el seu dia a dia com un factor clau i arma imprescindible per desvelar una positiva empatia humana i la pau en el món”.

Els Premis Mestres 68 els atorga l’associació del mateix nom per reconèixer la tasca desenvolupada en el món de l’educació per l’acció feta per part de persones, grups o entitats, ja sigui en l’educació formal, en el lleure o en qualsevol altre àmbit.

En la 25a edició també s’ha distingit Ruth Vert i Moll (en la categoria de personal); el CeDRe (institucional), i Domènec Font i Molat (menció honorífica a títol pòstum).

L’acte de lliurament tindrà lloc el proper juny a la Facultat d’Educació de la Universitat de Girona.