L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha fet públic els finalistes a la 17a edició dels Premis Zapping, escollits per votació dels telespectadors. Ara, el jurat decidirà quins són els guanyadors. El resultat es donarà a conèixer el proper 15 de març, en el transcurs d’una gala celebrada a l’Auditori del Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

TV3 i La 1 són les cadenes que més candidatures tenen, cinc. Amb tot, la televisió pública catalana també situa dues candidatures del 33 i una del Super3. Els propers dies també es donaran a conèixer els candidats als premis en les categories de televisió local.

Nominats

Actualitat informativa o entrevistes: Info K (Super3), Telediario 1 (La 1), i Singulars (33)

Actriu: Ángela Molina (Gran Reserva, La 1), Laia Marull (Ermessenda, TV3), i Celia Freijeiro (Homicidios, Telecinco)

Actor: Bruno Oro (Polònia, TV3), Carles Francino (Punta Escarlata, Telecinco), i Eduardo Noriega (Homicidios, Telecinco)

Programa d’entreteniment o concurs: Atrapa un millón (Antena 3), El gran dictat (TV3), i Dale al REC (Cuatro)

Presentador/a: Carlos Sobera (Atrapa un millón, Antena 3), Tomàs Molina (El temps i Espai Terra, TV3), i Maria Casado (Telediario fin de semana i 59 segundos, La 1)

Programa cultural, divulgatiu o documental: Òpera en texans (33), El líder de la manada (Cuatro), i Un país para comérselo (La 1)

Sèrie: Polseres vermelles (TV3), Gran Hotel (Antena 3), i Los misterios de Laura (La 1)

Anunci: Coca-cola (Razones para creer en un mundo mejor, de l’Agencia McCann Erickson Madrid), La Caixa (Tú eres la estrella, de l’Agencia DDB), i Pizzes Casa Tarradellas (Como en casa en ningún sitio, de Villarrosàs)

Videojoc: Super Mario 3D Land (Nintendo), Uncharted 3 (Sony), i Batman Arkham City (WB Interactive)

Videojoc infantil: Gerónimo Stilton (Sony), Barrio Sésamo (Érase una vez un monstruo – WB Interactive), i Lego Harry Potter (WB Interactive)

Iniciativa a internet sobre seguretat per a menors: Alia2; el centre de seguretat familiar de Google, i Protégeles