La versió televisiva de Quatre gats torna a TV3 els diumenges amb cinc capítols sobre el judici del referèndum de l’1 d’octubre. L’espai dirigit i presentat per Ricard Ustrell farà un seguiment, anàlisi i valoració del procés judicial amb la voluntat d’aportar una mirada amb distància i perspectiva.

El programa presentarà un format diferent a l’habitual i se centrarà en una conversa d’Ustrell amb personalitats destacades en el seu àmbit que seguiran el judici; durant l’emissió, es visualitzaran, comentaran i reflexionaran les imatges i les declaracions més destacades de la setmana.

Entre els convidats hi haurà polítics, periodistes (internacionals, catalans i espanyols), pensadors preocupats per la situació a Catalunya, exmembres de la judicatura i familiars dels presos. Tots ells abordaran conceptes com la justícia o la democràcia.

L’especial sobre el judici de Quatre gats s’estrena aquest diumenge després del Telenotícies vespre, i els quatre següents s’emetrà darrere el programa 30 minuts.