Primera portada del setmanari La Torre

Aquest dilluns ha arribat als quioscos de Terrassa el primer número del setmanari La Torre, la primera publicació periòdica en paper del Grup Nació Digital (fins ara només havia publicat en ocasions especials). Sota el lema de diari terrassenc, independent i català, La Torre té un tiratge de 3.000 exemplars i es ven al preu d’1,20 euros.

A banda de la ciutat egarenca, la publicació es pot trobar a quioscos de Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell tots els dilluns, el dia que no surt a la venda El Diari de Terrassa.

La Torre en paper oferirà íntegrament continguts propis, mentre que l’edició digital, latorredelpalau.cat, en marxa des del passat divendres, s’encarregarà de seguir l’actualitat durant els set dies de la setmana. La plantilla està formada per quatre redactors.

La setmana passada, el director de Nació Digital, Salvador Cot va manifestar a l’ACN que el paper “ajudarà a fidelitzar el lector”. Per a ell, la fórmula híbrida que el grup assaja amb La Torre a la llarga pot ser “exportable” a la resta de la premsa comarcal.

Com ja vam informar al desembre, La Torre compta amb un consell editorial de 14 membres com a eina de control, i amb veu en la línia informativa del mitjà. Està format per Salvador Cot (president), Francesc Belmonte , Martí Colomer, Joan Comasòlivas , Carles Feiner, Plàcido Lordán , Francesc Muntada, Aleix Pons, Quim Rius, Marc Roca, Manuel Royes, Montse Saludes, Narcís Serrat i Toni Vallès.