Foto: CAC

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i el Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana s’han reunit per intercanviar experiències i mètodes de treball. La reunió, la primera que mantenen els dos reguladors amb la totalitat dels seus membres, ha tingut lloc avui aquest dilluns a la seu del CAC a Barcelona.

La sessió, en la qual han participat tècnics del CAC i altres membres directius del CACV, ha consistit en una explicació mútua dels mètodes de funcionament de les institucions, i dels respectius sistemes i metodologies de treball. En concret, s’ha analitzat la regulació dels continguts audiovisuals, les funcions i els àmbits competencials en relació amb els prestadors de serveis audiovisuals, l’educació en comunicació audiovisual, la projecció internacional i la recerca.

Per part del CAC han participat el president Xevi Xirgo i Teixidor; la vicepresidenta Rosa Maria Molló Llorens; la consellera secretària, Laura Pinyol Puig, i els consellers Enric Casas i Gironella i Miquel Miralles i Fenoll.

I per part del CACV han assistit el president José María Vidal Beltrán; la vicepresidenta Dolors López Alarcón, i els consellers i conselleres Manuel Alberola Manero, Carmen Carretón Ballester, Anna Gimeno Berbegal i Àlvar Peris Blanes.