En el marc de l’exposició Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua, aquest dilluns, a les 18.30 h, les cotxeres del Palau Robert de Barcelona acullen la taula rodona Llengua, cultura i mitjans de comunicació: reptes de futur.

El debat compta amb la participació de l’escriptora Empar Moliner; el periodista Vicent Sanchís; el president executiu de Bassat-Ogilvy, Enric Pujades, i l’assessor lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i cap dels lingüistes de Catalunya Ràdio, Oriol Camps. Moderarà el debat el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Gorka Knörr.

Avancem amb el català. 30 anys treballant per la llengua, que es pot visitar al Palau Robert fins al 8 de gener, vol narrar el procés de normalització del català dels darrers 30 anys “com a exemple reeixit de superació de les dificultats amb treball, rigor, professionalitat i entusiasme”. El fil conductor és el material gràfic i multimèdia de les grans campanyes de foment de l’ús de la llengua, situades en el seu context social i històric.