El comitè d’empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha denunciat davant la Inspecció de Treball el procediment de la direcció de l’empresa a l’hora de notificar els afectats per l’ERO de Ràdio 9. Els representants dels treballadors demanen a Treball que intervingui de manera “urgent” i sancioni l’empresa, i l’insta a actuar davant la negativa de la direcció d’entregar la llista d’afectats.

El comitè qüestiona la forma com es va dur a terme la notificació oficial dels acomiadaments, mitjançant un degoteig continuat de correus electrònics “allargant innecessàriament i de forma inhumana el procés mantenint en vil durant 5 hores als treballadors”.

Els sindicats també denuncien que, els treballadors acomiadats, davant el desconeixement que tenen de la llista definitiva d’afectats, veuran “disminuïda” la seva capacitat per a presentar les demandes individuals, per a les quals la legislació vigent marca un termini de 20 dies.

A més, recorden que “l’ocultació d’informació” és contrària a les recomanacions que va fer la pròpia Inspecció de Treball, que va instar l’empresa a evitar la “incertesa personal i laboral” entre els afectats per l’ERO.