El comitè d’empresa de COMRàdio ha rebutjat per unanimitat la decisió de la direcció de no aplicar la clàusula de revisió salarial del conveni col·lectiu. Segons han denunciat en un comunicat els representants dels treballadors, la negativa a pagar els endarreriments de l’IPC corresponents al 2010 s’ha emparat “en una ‘interpretació’ que la Diputació de Barcelona ha fet de la llei de Pressupostos Generals de l’Estat”.

Els treballadors critiquen que la Diputació vulgui aplicar les retallades pactades per als funcionaris de l’ens provincial, i remarquen que “el personal adscrit a COMRàdio és laboral i que l’empresa és una Societat Anònima Mercantil”. Per aquest motiu, els sindicats diuen que s’ha vulnerat el conveni col·lectiu en no aplicar la clàusula de revisió salarial.

Per tot plegat, els sindicats van demanar la mediació del Tribunal Laboral de Catalunya, on asseguren que la direcció es va ratificar en la seva posició. Això ha provocat que el comitè d’empresa hagi expressat el seu temor a què “aquesta actitud de la direcció obri la porta a futures vulneracions del conveni col·lectiu”.