El comitè d’empres de RTVE ha convocat concentracions de 10 minuts tots els dimecres, a les 11.30 h, a les seus de l’ens per protestar contra les retallades pressupostàries i la situació de “desgovern” que viu la Corporació davant el “buit” en la presidència des del juliol i la provisionalitat del consell d’administració.

En aquest sentit, exigeixen “l’immediat” nomenament d’un president que tingui “experiència, energia i el criteri necessaris per fer front a la situació”, algú “capaç de reflotar l’empresa”.

Temen pel manteniment de la plantilla

“Els treballadors de RTVE volem mostrar així [amb les protestes] el nostre rebuig a l’estratègia d’assetjament que estem patint i la constant pèrdua d’audiència que aquesta situació comporta”, assegura el comitè en un comunicat.

Els sindicats també mostren el seu rebuig a les “continues retallades salarials” que, asseguren, només afecta als treballadors i no als directius externs, els quals diuen “segueixen mantenint els seus privilegis”.

A més, els treballadors temen pel manteniment de la plantilla un cop que els índexs d’audiència els deixin “en total indefensió”.