Animats pel seguiment de la plantilla a les aturades parcials de diumenge i dilluns, el comitè d’empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha anunciat que les mobilitzacions contra l’ERO que prepara l’ens continuaran.

En aquest sentit, els sindicats responsabilitzen la Generalitat valenciana i la direcció de RTVV del “conflicte” que es viu a l’ens, i avisen que aquest “s’intensificarà” si no es frena l’expedient de regulació, el qual consideren “injustificat”. El comitè d’empresa assegura que la supressió de “centenars” de llocs de treball no servirà per millorar la situació econòmica de l’empresa.

L’aturada, qualificada d’èxit pel comitè, va suposar que Canal 9 no pogués transmetre la cremà de les Falles per primera vegada en 23 anys, tot i els serveis mínims “abusius” que asseguren va instaurar la direcció. De fet, els sindicats han manifestat que emprendran accions legals contra el director general de RTVV, José López Jaraba, i denunciarà la Generalitat per les condicions imposades.