El passat divendres, el darrer dia de Mònica Terribas com a directora de TV3, centenars de professionals van mostrar-li el seu suport i solidaritat amb dos blocs d’aplaudiments de cinc minuts de duració, segons informa la secció sindical del Sindicat de Periodistes a TVC, que qualifica l’acte d’insòlit en els 28 anys de la televisió.

Durant el comiat, després del Telenotícies migdia, la plantilla va agrair a Terribas “la seva proximitat, la defensa dels valors i del model de TV compartida amb els treballadors, la fermesa davant els atacs interessats i la seva capacitat d’implicació i, literalment, de ‘donar la cara’ per l’empresa, que compleix una funció social insubstituïble”, explica l’organització.

Per la seva banda, Mònica Terribas va lamentar haver de deixar TV3, va assegurar que no havia estat difícil defensar la seva plantilla, i es va mostrar “orgullosa” d’haver-la representat durant quatre anys. A més, va agrair particularment la col·laboració amb la cap d’informatius, Rosa Marqueta, a qui li va reconèixer el “mestratge professional”.

A banda, Terribas va animar els treballadors a “mantenir el contacte amb la gent del carrer com a defensa davant de les crítiques externes”, assenyala l’organització.