Aquest dijous, els treballadors de TV3 van celebrar l’aturada del procés d’externalització de la gestió publicitària, al qual s’havien oposat frontalment des del principi. Amb tot, les mobilitzacions de la plantilla continuen per les negociacions amb la direcció de la CCMA sobre el conveni col·lectiu, les quals ambdues parts van acordar allargar fins al 30 de maig.

Davant la proximitat del termini d’aquest segon període de negociació –en el qual s’ha avançat poc des del març–, l’assemblea de treballadors ha aprovat realitzar noves accions per fer pressió i reforçar la posició dels seus representants. Així, a partir d’aquesta setmana hi haurà aturades parcials de 10 minuts de manera alterna entre en Telenotícies migdia i el Telenotícies Nit, així com en les emissions d’Els matins i Divendres, també amb caràcter altern.

A més, es convocarà una vaga de dues hores durant la final de Champions League entre el Real Madrid i l’Atlético de Madrid del proper 24 de maig. I amb motiu del debat a la cadena entre els candidats a les eleccions europees del 22 de maig, els treballadors realitzaran una filera de recepció per tal de “fer avinent als representants polítics que per complir la seva missió de servei, TV3 necessita estabilitat laboral i condicions salarials justes, sense les quals la conflictivitat pot perdurar durant mesos”.