Aquest dimarts es va celebrar la Nit de les Revistes, durant la qual es va lliurar la 14a edició dels Premis l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que enguany celebra 30 anys. Durant la vetllada, es va distingir Enderrock com la revista més popular, mentre que Vèrtex, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, es va endur el premi a la millor portada.

A banda d’aquests guardons, també es van lliurar els que es van donar a conèixer a mitjan de març: el premi a la millor publicació per a Sàpiens; a la nova revista per a l’Esguard –amb una menció especial per a El Capicua–; a la millor editorial per a Bonart; al millor reportatge per a la sèrie El Cànem: de fàbrica dels Godó a presó de Franco, publicada a L’Avenç, i el premi a una persona per al periodista Manuel Cuyàs.

Finalment, el premi de la junta de l’APPEC va ser per a la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació, i també es va distingir les revistes El Mirall i Terrart pels seus 25 anys de vida.