El periodista Èric Rosique ha assumit la direcció de Ràdio Ciutat de Tarragona amb l’objectiu de fer créixer l’emissora digital amb una clara aposta pels directes i la presència dins les noves plataformes, entre d’altres.

Rosique entoma el repte de continuar apostant per la comunicació local amb una mirada jove, i amb el suport i la tutela del CEO i fundador de Ràdio Ciutat de Tarragona, Quim Espinosa, qui exercia de director del mitjà.

Èric Rosique es va llicenciar en Periodisme el 2020 a la Universitat Rovira i Virgili, i havia entrat a formar part de l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona un any abans, després de cursar les pràctiques extracurriculars.

El jove periodista ha passat per totes les vessants informatives i tècniques de l’emissora, des d’informatius fins a cobertures especials. A més, ha format part de l’equip d’informatius del cap de setmana dirigint el Notícies en xarxa i els butlletins locals de La Xarxa.

Actualment, Rosique és una de les veus conegudes de la graella, especialment a les transmissions del partits del Nàstic de Tarragona cada cap de setmana i el programa-prèvia Avant Nàstic.