El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha obert la convocatòria de la desena edició dels Premis el CAC a l’escola, adreçats a centres educatius d’educació infantil, primària i secundària de Catalunya, tant públics com privats. El termini per presentar els treballs finalitza el 15 de març del 2013, i els guanyadors es donaran a conèixer en un acte el mes de juny.

Els guardons consten de dues categories. En la A, dirigida a l’alumnat dels centres educatius, els treballs han d’estar relacionats amb la incorporació de l’educació en comunicació audiovisual en el currículum, amb una incidència especial en la percepció, l’anàlisi i la producció en l’àmbit de l’audiovisual.

En la categoria B, dirigida als professors, els treballs hauran de desenvolupar algun dels temes següents: experiències d’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar; experiències de bons hàbits de consum audiovisual en l’entorn familiar; proposta educativa d’incorporar en l’educació infantil, primària i secundària l’educació en comunicació.