Tot i que va començar a caminar al juliol, aquest mes s’ha posat en marxa oficialment el Diari Win, un digital adreçat a joves entre 8 i 14 anys. El nou mitjà ofereix notícies d’actualitat segons les temàtiques més demandades pel públic infantil i juvenil, a criteri dels seus responsables: esports, música, videojocs i animals. A més, la secció Món vol fomentar l’interès i la curiositat dels lectors pel món que ens envolta.

“Com a mitjà dirigit al públic infantil i juvenil, el criteri de selecció de les informacions és periodístic i pedagògic. Els fets d’actualitat que es narren serveixen, per tant, per destacar un valor educatiu”, assegura en un comunicat el Diari Win.

El nou digital també inclou una entrevista mensual a un personatge d’interès periodístic, una agenda d’esdeveniments per fer en família, una secció de jocs educatius i informatius, i una àrea privada amb un espai per fer amics virtuals. A més, els lectors que ho desitgin poden pagar una subscripció que dóna accés a un conte exclusiu publicat per episodis, amb l’objectiu despertar l’interès dels més joves pels diaris de notícies.

Diari Win és un projecte impulsat per Josep Lluís Silva, periodista amb experiència en mitjans digitals i interessat en l’educació infantil fora de l’àmbit escolar. La iniciativa ha estat seleccionada pel programa Yuzz de la Fundació Banesto, un concurs per a joves emprenedors amb idees de base tecnològica.