Aquest dimecres es presenta el llibre Informe de la comunicació a Catalunya 2009-2010, de la col·lecció Lexikon de la Generalitat. La sisena edició d’aquesta obra biennal mostra una visió global i sintètica de la situació dels mitjans i sectors de la comunicació, tenint en compte la situació de crisi i la transformació tecnològica del sector.

L’objectiu del llibre, que també es publica en format ePub, és esdevenir una eina de suport per als investigadors, els professionals i els responsables de les polítiques de comunicació del país.

L’obra ha estat elaborada per un equip de treball de 34 autors procedents de diferents universitats catalanes coordinat des de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB).

La presentació tindrà lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert, a les 12 h, i comptarà amb l’assistència del secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí; la subdirectora de relacions amb els mitjans de comunicació de Gas Natural Fenosa, Laura Sabaté, i el director de l’informe, Miquel de Moragas i Spà.