L’Observatori Crític dels Mitjans, Media.cat, i la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (ESCACC), presenten el proper dilluns l’informe monogràfic “El corredor mediterrani a la premsa escrita catalana i valenciana”, que s’ha realitzat en col·laboració amb l’Associació Catalana de Professionals (ACP).

L’estudi analitza l’impacte que han tingut a la premsa diària i setmanal del País Valencià i Catalunya les notícies i els articles d’opinió sobre l’eix ferroviari del corredor mediterrani durant els primers sis mesos de l’any 2010.

L’acte de presentació tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, a les 12 h, i comptarà amb la intervenció dels autors de l’informe Gemma Garcia Fàbrega i Carles Castro, a més de Joan Vila i Triadú, president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, impulsor de Media.cat; Jaume López, president de l’ACP; Joan Amorós, secretari general de Ferrmed; Germà Bel, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i autor de diversos llibres sobre les infraestructures de transport; i Josep M. Rovira, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Industrials.