Jordi Vilajoana.En la nova estructura de l’Executiu, la secretaria de Comunicació continuarà depenent de Presidència, ara amb Neus Munté de consellera, però quedarà dividida en dos: una específica de comunicació i una altra de difusió. Segons explica La Vanguardia, Jordi Vilajoana estarà al capdavant d’una de les dues, a proposta de CDC, i de l’altra se n’encarregaria algú proposat per Esquerra.

Josep Martí, secretari de Comunicació durant els darrers cinc anys, deixa el càrrec a petició pròpia per tornar al sector privat. “Treballar al Govern en aquests anys de gravíssima escassetat de recursos econòmics ha estat tan complicat com intens. També ho ha estat acompanyar al Govern i al MHP Artur Mas en el repte més gran que des de la vessant nacional ha viscut Catalunya en els darrers 300 anys. Ambdós reptes, l’econòmic i el nacional, continuen amb el nou Govern”, assenyala Martí en la seva carta de comiat. 

Jordi Vilajoana era secretari general de la Presidència des de gener de 2013, i anteriorment havia estat conseller de Cultura (1999-2003) i director de l’aleshores Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (1995-1999).  

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram