La delegació del País Valencià i la Regió de Múrcia de l’Associació de Directius de Comunicació – Dircom ha nomenat nova presidenta Esther Castellano, directora de l’agència de publicitat WeAddyou.

La nova junta la completen Pau Pérez Rico (El Corte Inglés), Begoña Vilata (Redit Innovation Network), Senti Bernabeu (Stoller Europe), Rosa Ruiz (Quirón Salud), Carolina Beguer (Grupo Gimeno), Eva Toledo (Padima), Maite Arocas (Compás Comunicación Global) i el fins ara president Eugenio Martín (Arquetipo).

Esther Castellano assenyala que la nova composició de la junta respon a la necessitat de vertebrar el territori que abasten les tres províncies valencianes i Múrcia, i que recull una bona representació dels sectors econòmics estratègics del territori.

La nova presidenta incideix en la importància de donar a conèixer i posar en valor la figura del dircom, que adquireix més importància en moments de crisi com l’actual. “La comunicació s’ha convertit en un intangible immensament valuós per mostrar amb rigor i transparència la proposta de valor i contribució de l’empresa a la societat, i mantenir la coherència perquè tota l’organització camini en la mateixa direcció”, defensa Castellano.