El consell d’administració del grup Havas ha nomenat Ferran Rodés nou vicepresident. Rodés, també accionista del diari Ara, deixa la direcció general del holding publicitari i comunicatiu francès per dedicar més atenció a altres empreses del grup familiar.

Des del seu nou càrrec, Rodés seguirà a l’estructura directiva i col·laborarà activament en totes les seves àrees estratègiques, segons va informar el grup

Com a substitut de Rodés, el consell, reunit la setmana passada a París, va nomenar David Jones, que comptabilitzarà el nou càrrec amb el de CEO d’Euro RSCG.

Per altra banda, Alfonso Rodés és el nou director general del grup Havas, càrrec que comptabilitzarà l’actual de CEO d’Havas Media, empresa que seguirà presidida pel seu fundador, Leopoldo Rodés. Alfonso col·laborarà directament amb Yannick Bolloré, que també ha estat nomenat vicepresident del grup Havas.

El holding va aconseguir durant el 2010 un creixement del 3,5%, tornant al creixement després que l’any anterior les seves vendes caiguessin gairebé un 8%.