La plataforma Filmin fa un pas endavant en la seva aposta per la producció pròpia a través del segell Filmin Original, estrenat l’any passat amb la sèrie Doctor Portuondo. Aquest dilluns va presentar quatre nous projectes, els quals tenen en comú la llibertat creativa i el fet d’haver-se rodat a Barcelona o als voltants.

El primer projecte és Autodefensa, una sèrie de ficció creada per Miguel Ángel Blanca, Berta Prieto i Belén Barenys que retrata la generació Z. Produïda per Boogaloo Films, els cinc primers capítols s’estrenaran a Filmin el 29 de novembre, i els cinc següents el 6 de desembre.

Posteriorment serà el torn de la sèrie Oswald, el falsificador, dirigida per Kike Maíllo, una reformulació del documental homònim, el més vist de la història de Filmin. Els tres episodis s’estrenaran al gener i comptaran amb material inèdit, part del qual enregistrat després de l’estrena del documental. La sèrie està produïda per Sábado Films, Playtime i Filmin amb la participació d’El Terrat, TV3 i TVE.

Un altre projecte és la sèrie documental Terenci: la fabulació infinita, dirigida per Marta Lallana, sobre la figura de l’escriptor Terenci Moix. La previsió és que els tres episodis s’estrenin a l’abril de 2023. La sèrie documental és una producció de Mañana, Filmin i RTVE Catalunya.

El darrer projecte és la sèrie Selftape, una ficció amb aires autobiogràfics creada i protagonitzada per les germanes Joana i Mireia Vilapuig, que reflexionen sobre la popularitat sobrevinguda per la seva participació a Polseres vermelles i posterior oblit. Dirigida per Bàrbara Farré, la sèrie compta amb producció de Filmax i TVE, i es preveu que arribi a Filmin durant el primer quadrimestre de 2023.