Prisa Media ha fitxat el periodista Fran Llorente per dirigir l’àrea de vídeo, de nova creació. Aquesta nova àrea concentrarà els recursos videogràfics fins ara dispersos entre els diferents mitjans del grup, i s’emmarca en la seva estratègia de transformació digital i generació de nous continguts.

Llorente, que s’incorporarà en les properes setmanes, treballarà en coordinació amb els directors editorials dels diferents mitjans de Prisa Media, tant de premsa com de ràdio, per al desenvolupament i l’expansió de nous continguts de vídeo. A més, es focalitzarà en rendibilitzar en suports audiovisuals tots els continguts generats per les capçaleres del grup.

“Aquest nomenament obeeix a l’objectiu de conceptualitzar i dissenyar nous formats de vídeo per a les plataformes digitals dels mitjans del grup”, assenyala Carlos Núñez, president executiu de Prisa Media. “L’experiència que aporta Llorente a les noves narratives ens permet reforçar de forma decidida la nostra aposta per la generació de projectes innovadors que maximitzin el valor dels nostres continguts i audiències”, afegeix.

Fran Llorente ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera professional a RTVE, on va ser cap d’informatius de TVE entre 2004 i 2012. Després de ser rellevat va passar a l’àrea de nous formats de la cadena; el 2018 va ser designat director de projectes i estratègies de RTVE, i també dirigia RTVE Play, la nova plataforma digital de l’ens impulsada aquest any.