El consell d’administració de Prisa ha aprovat el nomenament de Francisco Cuadrado com a nou president executiu de Santillana i conseller executiu del grup. Cuadrado substitueix Manuel Mirat, que ha dimitit per “raons professionals”, tan sols un parell de mesos després d’assumir les noves responsabilitats i després de 24 anys a Prisa.

Mirat es va incorporar al grup el 1997 desenvolupant diferents funcions corporatives, entre elles la direcció financera. El 2004 va ser nomenat conseller delegat de Prisacom; el març de 2009, director general d’operacions de Sogecable; el desembre del mateix any, director general de Canal+; el 2014, conseller delegat d’El País i Prisa Noticias; i el 2017, conseller delegat del grup.

Arran de la separació operativa de les àrees d’educació i mitjans, en un procés de transició liderat pel mateix Mirat i culminat al maig, el directiu va quedar com a màxim responsable de Santillana.

El seu substitut, Francisco Cuadrado, compta amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit educatiu, especialment en la gestió de projectes a Llatinoamèrica. Cuadrado ha desenvolupat diverses responsabilitats a Prisa: des de 2010 s’ha ocupat de la direcció global d’educació, i anteriorment havia estat director global de la divisió de trade, director general a Colòmbia i subdirector de Santillana a Mèxic.