El periodista Eduardo García Serrano i Intereconomía asseguren que estan treballant per recórrer la sentència condemnatòria pels insults que el primer va dedicar a Marina Geli el juny del 2010 pel web sobre sexualitat del Departament de Salut. Així ho van assegurar aquest dimecres a la nit en el mateix espai on van succeir els fets, El gato al agua, que va tornar dimarts per sorpresa pocs dies després que la cadena anunciés que no ho faria fins febrer.

Durant el programa, García Serrano va continuar criticant durament el contingut del polèmic web, tot i que sense insultar l’exconsellera: “Una pàgina bruta i sòrdida, destinada a pervertir els nens, els preadolescents i els adolescents catalans”, la va qualificar.

Sobre la sentència, el periodista va assegurar que els seus comentaris del juny del 2010 pretenien “jutjar la personalitat política que apadrinava” el web, Marina Geli. “Sembla ser que això és motiu de condemna”, va afegir, obviant els insults abocats, que la cadena no va reproduir (sí les imatges del web en qüestió).

A més, García Serrano va considerar un “triomf” que, arran de “l’escàndol social” generat per les seves “declaracions” de fa tres anys i mig, la Generalitat havia acabat retirant la pàgina. També va celebrar que la “reacció social” que va provocar la seva intervenció al programa havia estat “enorme” al seu favor, tot i que institucionalment va lamentar que hagués estat “nul·la”.