Els ajuntaments de Begues, Castelldefels, El Prat, Sant Boi, Sant Climent i Viladecans han decidit sortir del Consorci Delta TV, titular dels drets d’emissió a la zona, i el de Gavà farà el mateix properament davant la impossibilitat de donar-li continuïtat en solitari. Així doncs, Gavà TV, que va néixer el 1997, deixarà d’emetre en TDT al gener pel seus alts costos de funcionament.

Amb tot, el consistori de Gavà assegura que la seva voluntat és reconvertir Gavà TV en una televisió per internet que s’ajusti a les necessitats del municipi amb un cost menor, en consonància a la reducció de despesa que patirà el pressupost total del proper any. En concret, el pressupost passarà de 700.000 a 150.000 euros.

El passat dilluns l’Ajuntament va informar de la situació als representants dels treballadors de la cadena i, segons assegurava en un comunicat, ha obert un procés de diàleg per tal de trobar “alternatives i solucions raonables” per a la plantilla. Aquesta, formada per 11 persones, quedarà reduïda a tres o quatre treballadors.