La Fundació .cat ha renovat la comissió delegada del patronat. Genís Roca (representant de la Federació Llull) és el nou president en substitució de Carles Salvadó (ISOC-CAT), qui ha exercit el càrrec durant el darrer mandat de tres anys.

L’entitat assenyala que la incorporació de Roca, especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, genera una “ambiciosa perspectiva” per consolidar el domini .cat a tots els territoris de parla catalana.

“La Fundació .cat ha estat una peça clau pel desenvolupament de la nostra llengua, cultura i identitat a la xarxa, i ara té el repte de ser un actor clau en la transició social, cultural i econòmica que els territoris de parla catalana viuen cap una societat digital”, assenyala Genís Roca.

En la nova etapa, la Fundació .cat comptarà amb dos vicepresidents: el ja expresident Carles Salvadó i el fins ara secretari Saül Gordillo (en representació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals). Completen la comissió delegada el tresorer Joan Ramon Barrera (Fundació Cercle Tecnològic); el secretari Albert Juanico (Cercle Català de Negocis), i els vocals Salvador Alegret (Institut d’Estudis Catalans), María José Figueras (Universitat Rovira i Virgili), Carles Riba (Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana) i Joan Camp (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació). Queda pendent d’assignar la vocalia corresponent al Futbol Club Barcelona.