L’emissora municipal Girona FM ha estrenat aquest dijous un programa creat pels centres educatius de la ciutat i adreçat a l’alumnat i el professorat, Ràdio Mosca. La iniciativa ha sorgit de la voluntat conjunta de l’Ajuntament de Girona, el Departament d’Educació de la Generalitat i Girona FM per enfortir els vincles entre el col·lectiu de mestres i l’alumnat de les escoles de la ciutat i apropar la comunicació de proximitat a infants i joves, a més d’entretenir la ciutadania.

El programa està concebut com una activitat educativa, divulgativa i lúdica per abordar continguts d’interès de cada centre. Cada peça tindrà una durada de 20 minuts i inclourà continguts de temàtiques variades, com ara relats, endevinalles, poemes o enigmes.

Per ara treballen en el projecte les escoles Àgora, Annexa-Joan Puigbert, Domeny, el Bosc de la Pabordia, Montjuïc i Marta Mata. Amb tot, està obert a tots els centres educatius de la ciutat. La intenció del consistori és que l’activitat s’allargui més enllà del confinament i es mantingui durant el curs vinent.

Ràdio Mosca s’emet de dilluns a divendres a les 12 i es reemet a les 18 h.