Global Media Group ha rellançat el digital sobre informació gastronòmica Hule y Mantel. La capçalera va néixer el 2018 com a publicació vinculada al diari canari Atlántico Hoy, que a l’octubre es va incorporar al grup editor.

En la nova etapa, Hule y Mantel vol ampliar els angles a l’hora d’informar sobre gastronomia. “Es busca superar l’abordatge tradicional de la creació, l’oci i la cultura per a oferir una perspectiva i anàlisi des de l’econòmic, el social i abordar el debat de l’artesania, l’agricultura i la pedagogia de tot el que envolta els fogons i la taula”, assenyala el mitjà.

Així doncs, el mitjà digital incorpora noves seccions i continguts, i en paral·lel aposta per explorar diferents formats multimèdia.

Hule y Mantel estarà dirigit per la periodista gastronòmica Carmen Alcaraz del Blanco, que encapçala un nou equip que compta amb el fins ara director, Fran Belín, com a corresponsal a les Canàries.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram