El Grupo Godó ha nomenat Ramón Rovira com a adjunt a la presidència i director de relacions institucionals. Es tracta d’un càrrec de nova creació que assumeix les competències que durant els darrers 16 anys ha desenvolupat el director general de la presidència, Josep Caminal, que a finals de mes deixa el grup.

A més, també absorbeix part de les responsabilitats del director de comunicació, Alberto Gimeno, nou director general de l’agència Tinkle.

Així doncs, entre les funcions de Ramon Rovira hi ha l’assessorament al president Javier Godó i al conseller delegat Carlos Godó, així com la direcció dels projectes de comunicació i de relacions institucionals que desenvolupi el grup tant en l’àmbit de l’administració pública com en el privat.

Rovira també participarà en l’elaboració, actualització i aplicació del discurs corporatiu per fomentar la difusió de les diferents marques i coordinar les activitats que es realitzin al respecte.

Ramon Rovira es va incorporar a Godó el novembre de 2017 com a director general audiovisual del grup, amb responsabilitat sobre RAC1, RAC105, 8tv i la productora Nova Veranda, la presidència de la qual mantindrà en aquesta etapa.