El Grupo Godó i Boomerang TV s’han associat per crear la productora de continguts audiovisuals Nova Veranda, amb seu a Barcelona, que neix amb l’objectiu d’oferir continguts de “qualitat” a les operadores televisives, però que, a més, permetrà “potenciar” la graella de 8tv.

El president de la nova productora és Eugeni Sallent, que actualment ocupa la direcció general de Radiocat XXI (RAC1 i RAC105), mentre que el director general és Carles Gené, que és al capdavant de Veranda TV, filial catalana de la productora Boomerang, que vol enfortir la seva presència a Catalunya.

Godó inverteix en creació audiovisual per esdevenir un grup multimèdia “de referencia”

El grup Godó remarca que Nova Veranda compta amb equips experimentats que, a més de la producció de continguts de ficció i entreteniment, també té capacitat de desenvolupar altres formats, com ara informatius i esportius. En aquests moment, la nova productora està preparant un concurs, una sèrie de sobretaula i un espai de debat.

Segons l’editora de La Vanguardia, la seva aposta per esdevenir un grup multimèdia “de referència” a Catalunya implica “necessàriament” invertir en la creació de continguts audiovisuals, operació que constitueix un dels seus projectes estratègics per als propers anys.